
Onnea kaikille äideille!!
Äitienpäivä, minulle paras päivä vuodesta.
On ihanaa olla äiti.
Lapset olivat ihmeissään kun tämän päivän herkusta löytyi porkkanaa. "Voiko porkkanasta saada herkkuakin", kysyi vanhempi poikani.
Porkkanakakku
Pohja2 kananmunaa
2 dl sokeria
120 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl kanelia
3 dl porkkanaraastetta
Kuorrutus
400 g philadelphia-juustoa
150 g tomusokeria
50 g margariinia
2 tl vaniljasokeria
nonparelleja
Vaahdotin munat ja sokerin. Lisäsin huoneenlämpöisen margariinin joukkoon.
Sekoitin keskenään sekoitetut kuivat aineet muun taikinan joukkoon.
Lopuksi lisäsin porkkanaraasteen ja sekoitin tasaiseksi.
Voitelin ja korppujauhotin irtopohjavuoan. Kaadoin taikinan vuokaan ja paistoin noin 20 minuuttia 200 asteessa.
Annoin pohjan jäähtyä täysin.
Kuorrutteen valmistin sekoittamalla huoneenlämpöisen margariinin joukkoon juuston, tomu- ja vaniljasokerin. Kun pohja oli täysin jäähtynyt, levitin kuorrutteen pohjan päälle ja viimeistelin kakun koristelemalla nonparelleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti